Bel ons gerust!

Ons tapas concept gaat als een tierelier. Dat is toch fantastisch! Meerdere kleine culinaire gerechten kunnen eten, omdat alles er wel lekker uit ziet. Zo kun je overal wat van proeven. En dat ook nog allemaal vanuit onze mooie Volkswagen t1 busjes of Renault Estafette. Dit concept is dan ook wel het meest geboekt bij La Cookaracha. We hebben ook veel variatie hierin uit diverse wereld keukens. Benieuwd naar de menukaart? Neem dan contact op zodat we je deze toe kunnen sturen.

Ook kunnen we de gerechten aanpassen aan je dieetwensen. Wil je een vega(n) tapas foodtruck, dat is geen probleem. Wij stellen een mooie menu voor je samen. En staat er iets niet op onze standaard kaart? Geen probleem. Ik kijk met je mee naar je wensen, en of wij die voor je kunnen verwezenlijken.

Wil je graag echt servies tegen toeslag in plaats van disposables? Ook dat is bij dit concept geen probleem. Wil je het uitgeserveerd hebben aan tafel? Dan nemen wij die extra gastvrije vriendelijke team member mee, die jullie komt bedienen.

top