Bel ons gerust!

Sweettable foodtruck

Sweettable foodtruck boeken?

Bij La cookaracha foodtruck catering verzorgen we niet alleen de lekkerste amuses en gerechten, maar ook hele mooie sweettables die een ware smaaksensatie zijn. Zo hebben we diverse soorten donuts en muffins (evt. ook in thema) met luxe sprinkles of in marble style. Of wat dacht je van choco gedipte aardbeien of als spiesje op een bedje van bavarois met eetbare bloem en seizoenfruit. Dessert in a cup? Ook dat is mogelijk. Zo hebben we diverse soorten bavarois, mousse, panna cotta, tiramisu, chia pudding en vers fruit. Overigens is het vers fruit ook lekker uit een choco gedipt ijshoorntje met eetbare bloem en slagroom. Laten we ook de macaron niet vergeten, deze zijn er in diverse smaken maar evt. ook verkrijgbaar in hartvorm voor de vieringen van de liefde. En natuurlijk de taarten! Ook daar hebben we veel aanbod in. Zo serveren we kleine luxe taartje voor 1 persoon en grote taarten om aan te snijden. Alle zijn ze gegarneerd met bijpassende seizoen toppings zoals fruit, chocolade, sprinkles, en eetbare bloemen. Denk hierbij aan cheesecakes, naked cake, chocoladetaart red velvet en ga zo maar door. Ook hebben we een aanbod in vegan toetjes. Een overzicht ontvangen van onze dessert opties? Vraag vrijblijvend de menulijst aan.

 

gallery

Sweettable foodtruck

 

Vanuit zowel de Volkswagen foodtruck als de Renault estafette foodtruck is dit mogelijk om te verzorgen. We maken gebruik van diverse mooie presentatie en stylings middelen om de dessertjes op te presenteren. Zo hebben we een dessert stair, een champagneboom maar dan met toetjes, een schragentafel met diverse stylingselementen, donutwalls en donut towers, en etagères. Een feest in thema?… Ook daar denken wij graag over mee. Alles is bespreekbaar bij ons dus staat er iets niet op de kaart dan kunnen we samen kijken of we dit toch voor u kunnen verzorgen.

 

 

Benieuwd naar wat we nog meer aan styling kunnen verzorgen op uw evenement of viering? Neem dan hier een kijkje. Wij denken graag met je mee!

 

thumbnail_IMG_4379

La Cookaracha heeft o.a. al gecaterd voor:

top