Bel ons gerust!

Foodtruck festival

FOODTRUCK FESTIVAL OP UW BRUILOFT BOEKEN

WILT U GRAAG EEN FOODTRUCK FESTIVAL OP UW FEEST? OOK DAAR KUNNEN WIJ U IN VOORZIEN. NAAST ONZE EIGEN FOODTRUCK PARELTJES WERKEN WIJ OOK SAMEN MET VASTE PARTNERS, WAARDOOR WIJ ONS KUNNEN AANPASSEN AAN UW CATERING WENSEN. BIJ LA COOKARACHA KUNT U WEL 10 TRUCKS BOEKEN MET ALLEN EEN DIVERSE KEUKEN OF DRANK CATERING. ZO HEEFT U EEN AANSPREEK PUNT DIE ALLES VOOR U REGELT IN PLAATS VAN CONTACT TE MOETEN ONDERHOUDEN MET DIVERSE FOODTRUCK EIGENAREN.

MONIQUE KOMT GRAAG LANGS VOOR EEN AFSPRAAK OM UW WENSEN TE DOORSPREKEN IN FOOD en DRANK CATERING, UITGIFTE SERVICE, EN EVENTUEEL DE SFEER BELEVING D.M.V. STYLING STUKKEN MEER INFO OVER STYLING VAN UW EVENT VIND U HIER.

gallery

Foodtruck festival

 

WAT NEEMT MONIQUE U UIT HANDEN? NA GOEDKEURING VAN DE OFFERTE ZET ZE ALLES IN WERKING EN BEVESTIGD ALLE FOODTRUCKS, PERSONEEL EN
STYLING. ZE DRAAGT ZORG VOOR DE LOGISTIEKE PLANNING VAN DE TRUCKS, DENK AAN DE TIJDEN VAN OPBOUW, SERVICE, AFBOUW EN WIE WELKE VOORZIENINGEN NODIG HEEFT. DAARNAAST ZORGT ZE DAT DE EVENTUELE STYLING AANWEZIG IS, WORD OPGEZET EN WEER NETJES WORD AFGEBROKEN EN WEER TERUG NAAR DE LEVERANCIER GAAT. OOK DAT STUKJE EXTRA EXTERN CONTACT WORD DUS UIT HANDEN GENOMEN.

 

 

ONZE PARTNERS WAAR WE NAUW MEE SAMEN WERKEN BIEDEN DEZELFDE KWALITEIT EN SERVICE ALS LA COOKARACHA. DE TOPPERS DIE DE GASTEN VOORZIEN VAN ALLERLEI LEKKERS ZIJN ZEER VRIENDELIJK EN HEBBEN PASSIE VOOR HET VAK. WIJ ZIJN ERVAREN IN CATERING VOOR BEDRIJVEN EN BRUILOFTEN EN KUNNEN EEN GROTE CAPACITEIT AAN. OOK KUNNEN WIJ ALLE KANTEN OP IN DE KEUKEN. DENK AAN EEN MEXICAANSE TRUCK, TAPAS FOODTRUCK, BBQ CATERING, AZIATISCHE KEUKEN, DESSERT TRUCK OF SWEETTABLE, ZELFS EEN VEGA(N) TRUCK IS INZETBAAR OF EEN TOFFE COCKTAILBAR TRUCK.

BUITEN DE FOODTRUCKS VAN LA COOKARACHA MET HAAR RENAULT ESTAFETTE FOODTRUCK EN HAAR VOLKSWAGEN FOODTRUCK, KUNNEN WIJ NOG MEER DIVERSITEIT AANBIEDEN OP GROTE SCHAAL. DENK AAN VERSCHILLENDE VOLKSWAGEN BUSJES, EEN BEDFORD, EEN TUKTUK TRUCK, EEN CITROEN HY, EN NOG EEN RENAULTT ESTAFETTE.

HET COMPLETE OVERZICHT VAN STYLING, TRUCKS EN CATERING KAN NEEMT MONIQUE GRAAG MEE NAAR DE AFSPRAAK. EEN AFSPRAAK VOOR CATERING VOOR EEN FOODTRUCKFESTIVAL GAAT VANAF 4 FOODTRUCKS. OP AFSPRAAK ZIT U ONDER DE 4 TRUCKS BESPREKEN WE DE DETAILS TELEFONISCH EN PER MAIL.

 

thumbnail_IMG_4379

La Cookaracha heeft o.a. al gecaterd voor:

top