Bel ons gerust!

FOODTRUCK HUREN

Interesse om de busjes zonder catering te huren?

Ook dat is mogelijk. Je kan ze inzetten om eigen catering te serveren, producten te promoten, een activiteit uit te doen zoals een dj booth of om in te zetten bij een photoshoot. Door middel van magneetstickers kun je eventueel een eigen logo/look plaatse om geheel in uw eigen huisstijl de foodtruck te kunnen presenteren. De foodtruck kan worden verhuurd in of exclusief medewerker(s) van la cookaracha. De busjes rijden niet meer, dus je kan er niet mee rond toeren, deze worden ook vervoerd en geleverd op locatie op een ambulance aanhanger. Interesse in meerdere foodtrucks… ook daar kan ik voor zorgen. Vraag naar de mogelijkheden voor de foodtruck te huren!

Volkswagen T2 Foodtruck

De grootte van de vw bus non-operationeel is 4,5x1,7x2. Bij operationeel staan, zijn de afmetingen incl. uitstallen van decoratie 6x3x3. De truck heeft geen motor meer dus ook geen last van olie lekkages.
Nu boeken ?
De truck is aan de binnenzijde voorzien van een 2-deurs saladette koeling, werkbank en minimale opslagruimte.

Renault Estafette Foodtruck

De afmetingen van de Renault Estafette non operationeel 4,5x1,8x2,5. Bij operationeel 6x3x3. Deze truck heeft nog wel een motor.
Nu boeken?
De truck is aan de binnenzijde voorzien van een saladiere, een 3-deurs koeling, werkbanken en bergruimte.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan. Wij baseren onze offerte op basis van het aantal dagen dat u de foodtruck wil huren, en naar welke locatie hij moet, en met hoog en laag seizoen tarieven. Laat ons dus het volgende weten in uw aanvraag; datum, locatie, welke truck, hoeveel dagen, met of zonder personeel en eventuele apparatuur. 

La Cookaracha heeft o.a. al gecaterd voor:

top