Bel ons gerust!

FOODTRUCK EN EVENT STYLING

Foodtruck en event styling boeken?

Bij La cookaracha foodtruck catering kunt u niet alleen terecht voor een diversiteit aan food en drank catering, maar ook voor de sfeerbeleving op uw event of viering. Uiteraard hebben wij een paar toffe presentatie items voor hapjes en dessertjes zoals, een dessert of amuse stair, diverse toffe etagères, een schragentafel, en een champagneboom waar je ook buiten drankjes hapjes en dessertjes in kan hangen.

 

gallery

Foodtruck en event styling

Voor meer event styling denken wij ook graag met u mee. Wat dacht u van leuke zithoekjes met kussens tafeltjes en tapijten, of wellicht heeft u een mooi tent, bar, sanitair reservering en verlichting nodig. Buiten de grote lijnen voor de styling, treden we ook in detail met kandelaars, bloemen, tafellopers etc. Er is veel bespreekbaar. Voor een compleet overzicht van onze styling opties kunt u dit hier aanvragen. Wij zorgen er graag voor dat de locatie tot een feestlocatie wordt omgetoverd met een mooie sfeerbeleving.

 

 

Ook kunt u alleen de foodtruck huren met eventuele styling opties, zodat u bijvoorbeeld zelf uw eigen catering kan uitserveren. Maar u kunt de foodtruck ook gebruiken als dj booth, cadeautafel, inzetten voor fotografie, of om iets uit te promoten.

 

 

Ik werk graag met u de details en wensen uit zodat we het evenement kunnen realiseren wat u voor ogen heeft. Wilt u meerdere truck op uw evenement ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Neem hier een kijkje voor het organiseren van een foodtruck festival op uw evenement of viering. Wij hebben vele diverse foodtrucks tot onze beschikking zoals; Volkswagen busjes, Renault estafettes, citroen HY, tuktuk, Bedford etc. Nieuwsgierig geworden`? Neem dan contact op.

 

thumbnail_IMG_4379

La Cookaracha heeft o.a. al gecaterd voor:

top