Bel ons gerust!

Foodtruck catering

Foodtruck catering Gelderland en Utrecht / Utrechtse heuvelrug

Wat ooit begon in Tilburg met een Volkswagen foodtruck, werd een avontuur geleid door liefde. La cookaracha foodtruck catering verhuisde naar het mooie Utrechtse heuvelrug voor de liefde. Eenmaal daar kwam al snel de tweede foodtruck erbij. Een superleuke Renault estafette. Het werd tijd om nog eens te verhuizen want met zo veel spullen en leuke opdrachten heb je je opslag en keukens het liefst aan huis. Vanaf nu rijdt Monique met haar foodtrucks door de prachtige vlaktes van de Betuwe naar allerlei locaties voor de meest gezellige feestjes in Gelderland. Natuurlijk komt ze ook verder dan de Betuwe en is ze te vinden met haar foodtruck door heel Nederland en België.

 

Bij La cookaracha kunt u terecht voor het organiseren van een foodtruck festival op uw viering. Dit kunnen wij organiseren. We hebben diverse collega foodtruckers waar we nauw mee samen werken en waarbij Monique het enige aanspreek punt is die de hele organisatie van u overneemt. Ze neemt de touwtjes in handen voor het regelen van de wensen in de keuken, maar ook het logistiek plan.

 

gallery

Foodtruck catering

 

Daarnaast kan ze ook voorzien in diverse styling opties voor het event. Naast leuke zitjes decoratie en bloemen, word er ook gewerkt met een vaste partner waardoor wij bijvoorbeeld ook kunnen voorzien in tenten, verlichting, bar etc, maar ook diverse acts. Het gaat niet alleen om het eten maar om de totale beleving van het feest. Wij zorgen er samen met u voor dat alle gasten een mooi spectaculair feest tegemoet gaan. Daar vind je hier meer informatie over.

 

 

Wat betreft de keuken …” u vraagt wij koken” is het motto. We kunnen heel veel kanten uit alleen doen we niet aan frituren. Hier hebben we wel een collega voor eventueel die we kunnen inzetten mocht het om een foodtruck festival gaan. We serveren diverse gerechten uit onder andere de Caribische keuken, asian streetstyle food, tapas with a twist, BBQ foodtruck, amuses, dessertjes, cocktails, drinks, lunches. Kortom “you name it”

Ben je benieuwd naar de menukaart van dit jaar? Vraag deze dan hier aan. Staat het gerecht wat je graag zou willen er niet op? Niet getreurd alles is bespreekbaar.

 

thumbnail_IMG_4379

La Cookaracha heeft o.a. al gecaterd voor:

top