Bel ons gerust!

We houden van veel afwisseling en daarom hebben we heel veel heerlijke mogelijkheden en variatie. Onze menukaart wordt immers ook ieder jaar weer opgefrist. Wij bieden gerechten aan uit diverse keukens. Zo kunt u dus ook leuk gerechtjes mixen, om een wereldse proeverij te creeeren.

Tapas we love it! Lekkere kleinere hapjes geserveerd uit de foodtruck.Zo kun je toch meerdere gerechtjes proeven zonder snel vol te zitten. Een slagje kleiner ook dat kan met onze kleurrijke hapjes, voor bijvoorbeeld een borrel of proostmoment.

Toch een grotere maaltijd? Van een luxe maaltijd voor een bruiloft tot een heerlijke hap uit onze mexicaanse of aziatische keuken op je bedrijfsfeest. We kunnen alle kanten op. Ook bieden wij verschillende lunch en BBQ arrangementen aan.

Wij bieden voor elk wat wils, vlees, vis vega(n) halal, wij zijn van alle markten thuis.

Ook hebben we hele leuke presentaties extra bij te huren zodat je echt een compleet mooi plaatje en een wow gevoel krijgt. Zo hebben we een hele leuke taarttoren die we inzetten voor een layered presentatie voor onder andere koude hapjes, dessertjes en graze pots. Dan hebben we ook nog een mooie boom van perenboom takken. Hieraan kun je leuke gevulde puntzakjes hangen of gevulde champagne glazen met wat lekkers. Ook onze candycart en snack kraam mogen niet ontbreken. De snack kraam wordt vaak ingezet voor het serveren van 1 persoons tapasplankjes, of het vullen van een potje vol zoetigheid. De candy kart kan worden ingezet als taart en gebak tafel of voor al dat lekker snoepgoed. En niet te vergeten hebben we nog een toffe presentatie trap.

Onze grazewall&table zijn de nieuwste trend op borrel gebied. Deze charcuterie items zijn mooi gepresenteerd met de lekkerste vleeswaren, kazen, noten en vruchten, fruit, dips, brood & toast, chocolade, honing en meer. Ook is het mogelijk een tafel op te maken in lagen of ook wel layeredgraze genoemd. Wij bieden deze prachtige tafels aan in diverse concepten. Denk hierbij aan meats&cheese, veggies&cheese, en fruits & sweets. Ook een echte eyecatcher is een lekker feestelijk kant en klaar puntzakje van onze mooie conewall. Ook deze zijn er met diverse vullingen verkrijgbaar.

Ook aan de toetjes is gedacht wij serveren kleine dessertjes zoals, diverse soorten bavarois, pannacotta, cheesecakes, red velvet cup, oreo cup, triffle, bananoffee yoghurt en ga zo maar door.  Maar ook voor de kleine kids is er nog altijd ander lekkers denk aan zakjes popcorn, een gezonde vers fruit cup  of een potje met snoep samen te stellen van de candybar.

top