Bel ons gerust!

Met onze bar op wielen bieden wij vanuit onze nieuwe beige Volkswagen ook diverse dranken aan. Een gin bar op je event? We gotit! Of wil je er liever diverse cocktails uit geserveerd hebben? Ook dat is mogelijk. Vier je je bruiloft en wil je een hollandse bar, dan kunnen wij een lekker biertje tappen uit de truck en een glaasje wijn en fris inschenken voor jullie gasten. Indien gewenst maken we ook nog leuke drankpunten met teilen kisten en decoratie voor zelfbediening op andere plekken op de locatie. De vitamientjes zullen ook niet ontbreken, want je kan ons ook inhuren met fruitige sapjes en smoothies. Of wat dacht je van onze fresh iced tea’s of lemonades. Altijd een goede dorstlesser.

Boek je de hollandse bar dan is het ook nog mogelijk om dit te combineren in de truck met kleine bites voor bij de borrel. Deze worden gepresenteerd op onze xxletagere, en met het fingerfood wordt ook nog rondgegaan tussen de gasten. Benieuwd naar de bites die hierbij gecombineerd kunnen worden? Neem dan contact op om een menukaart te krijgen.

Wist je dat we ook leuke props hebben om drankjes voor een proostmoment op te presenteren. Onze leuke layerd toren voor bubbels of cocktails. Ook onze champagne cart is een echte eyecatcher!

top