Bel ons gerust!

Bij La cookaracha kunt u niet alleen terecht voor een culinaire hap, maar ook voor de drank catering op uw feest. Vanuit onze nieuwe Volkswagen t1 drank truck verzorgen wij diverse arrangementen. Ook kunnen wij indien gewenst diverse self service drankpunten buiten de truck maken. Op onze houten kisten komen dan teilen te staan met ijsblokjes met daarin flesjes fris en bier. Hierbij staan ook glazen en natuurlijk toffe decoratie.

Onze drankjes worden in nette re-usable plastic hard cups geserveerd. Wilt u toch liever glaswerk dan is dit ook mogelijk tegen een toeslag.

Buiten onze Hollandse bar kunnen wij deze truck ook inzetten als cocktailbar. Wij hebben een aantal heerlijke cocktails en mocktails waarmee een exotische twist geven aan uw feestje. En natuurlijk ook helemaal hot op dit moment is de Ginbar. Met diverse soorten gin cocktail in allerlei kleuren. Wilt u een paar kleine bites serveren bij de drankjes? Deze combinatie is mogelijk met de dranktruck.

Wist u dat wij ook toffe props hebben voor een proostmoment. Zo hebben we een hele leuke champagne cart, of onze taarttoren waar we champagne op kunnen presenteren. Of wellicht liever een cocktail?

Ook voor een gezond drankje kun je bij ons terecht. Zo serveren we ook freshicedtea’s ,smoothies, en freshlemonade.

top